Gezichtsmasker regels in Spanje

Is het dragen van maskers in Spanje verplicht?

De Spaanse regering heeft de nieuwe regels vrijgegeven met betrekking tot het verplichte gebruik van gezichtsmaskers in openbare ruimtes. De persoonlijke beschermingsmiddelen zijn sinds 4 mei verplicht in het openbaar vervoer in Spanje, toen de opsluitingsmaatregelen werden versoepeld zodat de bewoners naar buiten konden gaan om te sporten en te wandelen. Maar op zondag sloten de centrale regering en de regionale leiders een overeenkomst om hun gebruik uit te breiden tot alle openbare ruimtes waar sociale afstand niet kan worden gerespecteerd.

Volgens het ministerieel besluit moeten gezichtsmaskers worden gedragen in de “openbare straat, in openluchtruimten en in een afgesloten ruimte die voor openbaar gebruik is of die open is voor het publiek, waar het niet mogelijk is [een interpersoonlijke] te onderhouden afstand ”van twee meter.

De nieuwe regels zijn van toepassing op iedereen ouder dan zes jaar. Het gebruik van gezichtsmaskers wordt ook aanbevolen voor kinderen tussen drie en vijf jaar.


Koop 50 IIR gecertificeerde gezichtsmaskers voor slechts € 19 met gratis verzending!


Bescherm u en uw gezin tegen het virus - Bestel de uwe hier, voordat ze uitverkocht zijn:
https://promotion.deluxeclub.com/face_masks

Waarom maskers kopen bij DeluxeClub - waar voor uw geld

Met dit masker krijg je een gaaf product voor een superprijs. Wij vinden dit een van de beste producten, - We doen ons best om leuke producten te vinden voor onze geliefde leden. - We zullen vaak producten vinden zoals desinfectiemiddel Alcogel, gezichtsmaskers en dergelijke