Ansiktsmask reglerar i Spanien

Är det obligatoriskt att bära masker i Spanien?

Den spanska regeringen släppte de nya reglerna om obligatorisk användning av ansiktsmasker i offentliga utrymmen. Den personliga skyddsutrustningen har varit obligatorisk på kollektivtrafik i Spanien sedan den 4 maj, då man lättare för att införa åtgärder för att låta invånarna gå ut och träna och promenera. Men på söndag träffade centralregeringen och regionala ledare en överenskommelse om att utvidga deras användning till alla offentliga utrymmen där social distansering inte kan respekteras.

Enligt ministerordern måste ansiktsmasker bäras på ”den allmänna gatan, i friluftsutrymmen och alla stängda utrymmen som är för allmän användning eller som är öppna för allmänheten, där det inte är möjligt att upprätthålla [en interpersonell] avstånd ”på två meter.

De nya reglerna gäller alla över sex år. Användning av ansiktsmasker rekommenderas också för barn mellan tre och fem år.


Köp 50 IIR-certifierade ansiktsmasker för endast 19 € med fri frakt!


Skydda dig och din familj från viruset - Beställ din här innan de är slutsålda:
https://promotion.deluxeclub.com/face_masks

Varför köpa masker på DeluxeClub - valuta för pengarna

Med denna mask får du en cool produkt till ett superpris. Vi tycker att detta är en av de bästa produkterna, - Vi gör vårt bästa för att hitta trevliga produkter för våra älskade medlemmar. - Vi hittar ofta produkter som desinfektionsmedel Alcogel, Face Masks och liknande